"/>

Επιστροφές προιόντων

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως και χωρίς υποχρέωση ανακοίνωσης του λόγου για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός δέκατεσσαρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Οποιαδήποτε αίτηση διατυπωθεί εκτός αυτής της προθεσμίας δε θα μπορεί να γίνει δεκτή και απαλλάσσει τo esmell.gr από κάθε ευθύνη προς τον πελάτη. Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν κατά την παραλαβή του προιόντος, αλλιώς θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου. Γενικότερα οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων  γίνετε μόνο κατόπιν τηλ. συνεννόησης ή αποστολήs e- mail στο esmellge@gmail.com. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχεί στα προϊόντα που παρήγγειλε ο πελάτης, θα ολοκληρωθεί εντός 5 ημερών από την ημερομηνία που το esmell.gr θα παραλάβει τα επιστραφέντα προϊόντα. Η επιστροφή θα γίνει με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του πελάτη, τον οποίο θα γνωστοποιήσει στο esmell.gr έγκαιρα και εγγράφως.Δεν γίνονται δεκτές αλλαγές ή επιστροφές σε προϊόντα bazaar.

Περιπτώσεις Επιστροφής ειδικότερα:

Αντικατάσταση μή ελαττωματικού προιόντος

Εξοδα επιστροφής  3€

Κόστος αντικαταβολής νέου δέματος 1.90 €

Εξοδα αποστολής νέου δέματος 2.50€(για αγορά κάτω των 40€ /για αγορά άνω των 40€ δωρεάν)

Αντικατάσταση ελαττωματικού προιόντος

Η αντικατάσταση είναι εφικτή εφόσον ενημερωθούμε άμεσα κατά την ημέρα παραλαβής του (εφόσον το προϊόν έχει αλλοιωθεί/έχει σπάσει κατά την διάρκεια αποστολής).Τοποθετήστε το προϊόν πάλι στην συσκευασία του μαζί με την φωτοτυπία απόδειξης αγοράς και καλέστε την εταιρία courier να το παραλάβει.Κατόπιν συνεννοήσεως το κόστος αντικατάστασης είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αντικαταστήσετε το προϊόν με άλλο κωδικό ενημερώστε μας στην φόρμα επικοινωνίας.Τότε το νέο προϊόν θα τιμολογηθεί και θα αφαιρεθεί η τιμή του επιστρεφόμενου προϊόντος.

Φόρμα Επικοινωνίας
Πατήστε εδώ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ