"/>

Όροι χρήσης

1.Οι γενικοί Οροι

Καλωσήλθατε στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα esmell.gr.Το Ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του προς εσάς, τους επισκέπτες ή πελάτες, μόνο με την αποδοχή από πλευράς σας των ακόλουθων Όρων Χρήσης. Εφόσον επισκεφθείτε ή πραγματοποιήσετε αγορές μέσω του esmell.gr,αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά. Επίσης σημειώνεται ότι χρήση ή αγορά οποιωνδήποτε άλλων υπηρεσιών παρερχομένων από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα esmell.gr, υπόκεινται στους συγκεκριμένους όρους χρήσης, εκτός από τις περιπτώσεις αποκλίσεις από τους εν λόγω όρους που αναφέρονται ρητώς.

2.Τιμές

 Οι τιμές που αναφέρονται στον Ιστότοπο είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν όλες τις φορολογικές επιβαρύνσεις  (24% ΦΠΑ) εκτός από τα έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της παραγγελίας ενώ τιμολογούνται στο τέλος της παραγγελίας επιπλέον της τιμής των επιλεχθέντων προϊόντων. Το esmell.gr επιφυλάσσει το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών που εφαρμόζονται στα προϊόντα του Ιστότοπου του σε οποιαδήποτε στιγμή αλλά δεσμεύεται να εφαρμόσει τις τιμές που αναγράφονταν στον Ιστότοπο κατά τη στιγμή της παραγγελίας.

 3.Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και Ασφάλεια

Κατά την επίσκεψή σας στην σελίδα του esmell.gr ειναι πιθανόν να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα,επίθετο.επάγγελμα,ηλεκτρονική διεύθυνση,διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.)κατα κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων esmell.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιοδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβέπεται απο το νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

Το esmell.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλιζετε την μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία, ειναι ασφαλείς και απόρρητες. Προσωπική ασφάλεια αποτελεί ο κωδικός χρήστη (Password) που δίνεται όταν γίνεστε μέλος του esmell.gr για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να δωθεί το όνομα χρήστη και ο κωδικός χρήστη. Για αυτό τον λόγο, πρέπει να φυλάζετε καλά αυτά τα στοιχεία για να μην κινδυνέυσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ