"/>

Επικοινωνία

Επικοινωνία μέσω τηλεφώνου Για τηλεφωνικές παραγγελίες ή για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία έχετε σχετικά με το eshop μας, ή κάποιο προϊόν, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο 2102464048-6977685680, Δευτερα-Σαββάτο 10.00πμ-17.00μμ.

Επικοινωνία μέσω email Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω email στη διεύθυνση esmellge@gmail.com.
Προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε σε όλα τα μηνύματα το συντομότερο δυνατόν. Εάν δεν έχετε λάβει απάντηση στο μήνυμά σας μετά την πάροδο 2 εργάσιμων ημερών, παρακαλούμε ελέγξτε και τον φακέλο ομαδικής αλληλογραφίας/spam του email σας, αλλιώς επικοινωνήστε ξανά μαζί μας γιατί είναι πιθανό να μην έχουμε λάβει το μήνυμά σας.


Διεύθυνση καταστήματος  Το esmell.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα αρωμάτων και καλλυντικών το οποίο εξυπηρετεί ολη την Ελλάδα.
Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας και από την έδρα μας, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας αλλά και για να μην χρεωθείτε μεταφορικά έξοδα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει προηγηθεί επικοινωνία μαζί μας προκειμένου να βεβαιωθούμε ότι το προϊόν που σας ενδιαφέρει είναι διαθέσιμο ή να έχετε λάβει ειδοποίηση από εμάς ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή από το κατάστημα.

Φόρμα Επικοινωνίας
Πατήστε εδώ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ