"/>

Ποιοί είμαστε

Το esmell.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα Αρωμάτων και Καλλυντικών με έδρα στην οδό Λιοσίων 67 Αχαρνές.Προσφέρουμε 100% Αυθεντικά προϊόντα με την Εγγύηση του καταστήματος μας,στις πιό Ανταγωνιστικές Τιμές με εως και 70% καθώς και αρώματα τύπου. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση ακόμη και του πιο απαιτητικού πελάτη δίνοντας έμφαση στην άμεση Εξυπηρέτηση, στην Γρήγορη Παράδοση και κυρίως στην Ασφάλεια και Ποιότητα των Προϊόντων μας.Οι τιμές των προϊόντων μας καθορίζονται με βάση την βιωσιμότητα της επιχείρησης. Σε καμία περίπτωση δεν αισχροκερδούμε σε βάρος του καταναλωτή, γι αυτό θα βρείτε σε εμάς τις καλύτερες τιμές της αγοράς,την κάλυτερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη και ότι άλλο έχετε ανάγκη για να κάνετε τις αγορές σας. 

Με τη βαθειά γνώση στο χώρο των αρωμάτων και καλλυντικών,προμηθευόμαστε απο τις πιό Πιστοποιημένες Εταιρίες σε Ελλάδα και εξωτερικό περιορίζοντας το κέρδος μας στο ελάχιστο για να σας προσφέρουμε τόσο χαμηλές τιμές. 

Εξυπηρετούμε όλα τα σημεία της Ελλάδας με τα πιο φθήνα Μεταφορικά.   Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας ηλεκτρονικά όλο το 24/7 στο esmellge@gmail.com ή τηλεφωνικώς τηλ-2102464048 κιν-6977685680.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ