"/>

Τρόποι πληρωμής και αποστολής

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε με έναν από τους παρακάτω τρόπους

Αντικαταβολή -Τα μεταφορικά είναι μόνο 3,5€ για όλη την Ελλάδα και άνω των 40€ αγορές,είναι Δωρεάν.

Πιστωτική Κάρτα Μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα κατά το τελευταίο στάδιο της παραγγελίας σας. Δεχόμαστε Visa, Mastercard, Visa Electron και Maestro  

Κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς  Aρ. 00260273910201812362 Λογαριασμού.Eurobank. : Όνομα κατόχου. …. . Κατά την ολοκλήρωση της συνναλαγής, παρακαλούμε να ενημερώσετε το κατάστημα είτε τηλεφωνικως στο 2102464048 ή θα μας αποστέλεται το αποδεικτικό της κατάθεσης (pdf) μέσω email στο esmellge@gmail.com

Τρόποι Αποστολής

Αποστέλλουμε προϊόντα σε όλη την Ελλάδα. Υπάρχουν οι παρακάτω τρόποι αποστολής:

Με courier (1-3 εργάσιμες) Τα έξοδα αποστολής με Courier είναι 3,5€ για όλη την Ελλάδα. Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό λόγω του όγκου των προϊόντων. Σε κάθε περίπτωση εάν υπάρχει αλλαγή στην χρέωση των μεταφορικών θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά.

Το esmell.gr σας προσφερει και ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ παράδοση σε ορισμένες περιοχές εντός Αττικής με χρεωση 10€.Mπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας μέχρι τις 17:00μμ και να την παραλάβετε μέσα σε λίγες ώρες από την ώρα υποβολής της. Η υπηρεσία ισχύει για επιλεγμένες περιοχές εντος Αττικής.   Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε καλέστε μας στο 21024640488-6977685680 η στείλτε μας e-mail στο esmellge@gmail.com και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.  

 Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημα στην οδό Λιοσίων 67 Αχαρνές χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή επικοινωνείστε  μαζί μας έτσι ώστε να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ